Kültür Konuşmaları: II.Öğrenci Kongresi

24.10.2019

Kültür Konuşmaları: II. Öğrenci Kongresi'nde ilk oturum, Kültür ve İletişim Bilimleri Araştırma Görevlisi İpek Kesici moderatörlüğünde, üç konuşmacı tarafından gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılardan Ebru Duman ‘Göbeklitepe’de Yaşam Şekli ve İnanç Sistemi’ , Sezer Eski ‘Bilimde Kadın ve Erkek Egemen Kültür’ ve Mehmet Emin Yazıcıoğlu ‘Modern Dünyada Kültür Emperyalizmi’ üzerine konuşmalarını ve sunumlarını yapmışlardır.
İkinci oturum, Kültür ve İletişim Bilimleri Araştırma Görevlisi Sefa Pala moderatörlüğünde, üç konuşmacı tarafından gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılardan Su Efsane Akpınar ‘Kitle İletişim Araçlarında Şiddet Yansımaları ve Tahlili’ , Mehmet Ali Özkul ‘Cezanın Niteliği ve Hapis Cezasının Etkileri’ ve Bilalcan Baydeniz ‘Kültür ve Hukuk İlişkisinde Kadın Kurgusu’ konuları üzerine konuşmalarını yapmışlardır.