Türk-Alman Üniversitesi’nde İlk Psikoloji Günleri

Alman ve Türk akademisyenleri bir araya getiren etkinlikte beyin ve duygular, ruh sağlığı ve çocuk eğitiminde ebeveynlerin rolü gibi birçok konu ele alındı.

Doç. Dr. Burak Özçetin

"Dünden Bugüne Kitle İletişim Kuramları" başlıklı konferans 17 Aralık 2018’de gerçekleştirildi.

Prof. Dr. İlhan İlkılıç

Kültür ve İletişim Bilimleri Bölümü 6 Aralık 2018’de “Tıp Etiğinde Kültürlerarasılık-Interkulturalität in der Medizinethik” adlı bir konferans düzenlemiştir.

Kültür Konuşmaları: Kültür ve İletişim Bilimleri I. Öğrenci Kongresi

17.05.2019 tarihinde Kültür ve İletişim Bilimleri Öğrencileri tarafından düzenlenen "Kültür Konuşmaları" üst başlıklı kongrenin ilki saat 10.00-12:30 arasında gerçekleştirildi.

Müzik mi Gürültü mü?

Dr.Öğr.Üyesi Enis Dinç ve müzisyen Berke Can Özcan'ın "Müzik mi Gürültü mü?" isimli söyleşisi 16.05.2019 Perşembe günü 15:00-17:00 saatleri arasında YDYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Burak Özçetin TAÜ'de

"Dünden Bugüne Kitle İletişim Kuramları" başlıklı konferans Bilgi Üniversitesi mensubu Doç. Dr. Burak Özçetin tarafından gerçekleştirildi.

Tıp Etiğinde Kültürlerarasılık

Kültür ve İletişim Bilimleri Bölümü'nün düzenlediği “Tıp Etiğinde Kültürlerarasılık-Interkulturalität in der Medizinethik” adlı konferans, Prof. Dr. İlhan İlkılıç tarafından gerçekleştirildi.